Kjærs Restaurant

Opskrifter

Udvid din kulinariske viden og spring ud i at prøve nye opskrifter. Vi henfalder ofte til at lave de samme retter uge efter uge. Det gør vi, fordi de smager godt og sikkert også, fordi de er rimelig hurtige at tilberede efter en travl arbejdsdag. Men mest af alt gør vi det fordi, det er blevet en vane at bruge de samme opskrifter igen og igen.

Udfordr dig selv med nye opskrifter

Du har sikkert ikke tiden til at springe ud i nye opskrifter hver aften og det er der heller ikke nogen grund til. Men prøv en enkelt gang eller to om ugen at lave mad efter en ny opskrift. Du behøver ikke kaste dig ud i noget voldsomt avanceret med mindre, du elsker at stå i køkkenet. Du kan finde mange opskrifter, hvor maden kan laves på kort tid og uden de store forberedelser.

Find inspiration til nye opskrifter på nettet

Nettet er fuld af inspiration til lækre retter som egner sig hverdagsmad og til festlige middage med vennerne. Du kan for eksempel melde dig ind i en Facebook mad gruppe. Dem er der mange af. Nogle henvender sig til amatør gourmet kokken, andre til dem der gerne vil leve sundere eller til børnefamilien, hvor tiden er knap. Vi er derfor sikre på, at du sagtens kan finde en madgruppe, der henvender sig til lige præcis dig. Nettet bugner med lækre opskrifter, der kun venter på at blive afprøvet af dig

Lav en lækker Lemon Curd

  • 2 dl frisk citronsaft
  • Revet skal af 2 usprøjtede citroner
  • 2 dl sukker
  • 60 gram smør

Put alle ingredienserne i en gryde – på nær smørret. Varm det langsomt op, mens du hele tiden pisker i det. Efter ca 12-15 minutter, så begynder din Lemon Curd at blive tykkere som en god brun sovs. Nu skal smørret tilsættes. Når smørret er smeltet og rørt godt sammen med den varme masse. Så er du parat til at hælde din Lemon Curd på glas.